CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Taller: Com informar sobre la qualitat de l'aire d'una manera entenedora

Taller impartit per la Dra. Irene Eleta

dimecres, 17 de febrer de 2016

Taller: Com informar sobre la qualitat de l'aire d'una manera entenedora

Com informar sobre la qualitat de l'aire d'una manera entenedora? Quan es mostra informació sobre qualitat de l'aire a Internet, sovint es genera confusió amb els límits recomanats per la Unió Europea o per l'OMS, i també amb les dades de qualitat de l'aire horaris, diaris i anuals.L'objectiu d'aquest taller participatiu és seleccionar indicadors de qualitat de l'aire que siguin comprensibles per al públic general i consensuar formes d'explicar-los en un marc relacionat amb la salut.

A l'inici, s'exposaran uns exemples reals de plataformes en línia i aplicacions mòbils (Aire.cat, CITI-SENSE, etc.) que informen sobre la qualitat de l'aire i serviran de punt de partida per proposar idees. El taller tindrà una dinàmica participativa, s'espera que tots contribueixin idees i perspectives. Per ajudar-nos en aquest procés, assistiran científics que treballen en àrees de contaminació i salut pública. Els resultats serviran per proposar millores en els dissenys de les plataformes i aplicacions i es publicaran en una revista científica.

Tipus d'activitat: taller participatiu.

Dia i hora: dijous 18 de febrer de 17:00h a 19:00h.

Lloc: PRBB, Doctor Aiguader, 88.

Sala Ramón i Cajal (accés a la sala des pati interior).

Inscripció gratuïta al següent enllaç: http://goo.gl/forms/tLPfjfN2vD

Obert a investigadors i públic general.

Organitza: Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental, CREAL-ISGlobal.

Contacte: Irene Eleta, ieleta@creal.cat

La sessió es gravarà en àudio com a part de la recol·lecció de dades del projecte de recerca ESAIRE. Abans d'iniciar la gravació, la coordinadora explicarà el projecte, els assistents podran aclarir els seus dubtes i donar el seu consentiment informat.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: