CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Taller de ciència ciutadana sobre qualitat de l’aire a la Setmana de la Ciència

Taller introductori sobre contaminació atmosfèrica a la Biblioteca Sagrada Família

dilluns, 23 de novembre de 2015

Taller de ciència ciutadana sobre qualitat de l’aire a la Setmana de la Ciència

El passat 16 de novembre va tenir lloc a la Biblioteca Sagrada Família un taller d'introducció a la ciència ciutadana per avaluar la qualitat de l'aire a Barcelona organitzat pel CREAL, centre aliat ISGlobal. El taller, emmarcat en les activitats de la Setmana de la Ciència, va estar dirigit tant a investigadors com al públic general.

L’acte, on van assistir una vintena de persones, va estar organitzat per Irene Eleta, investigadora postdoctoral de CREAL, que va anunciar el pla de tallers participatius del projecte ESAIRE. En aquest taller introductori, Eleta va explicar en què consisteix la ciència ciutadana: apropar la ciència a la societat mitjançant la col·laboració ciutadana en projectes científics, per exemple, per avaluar la qualitat de l'aire a la ciutat de Barcelona durant les activitats quotidianes. A més, es va comptar amb tècnics i investigadors que van explicar i van fer demostracions dels instruments per avaluar la qualitat de l'aire dels projectes CITI-SENSE (CREAL), iSPEX (ICFO) i Smart Citizen Kit (Fab Lab).

Després de les presentacions, la sessió va finalitzar amb una trobada social entre els investigadors i el públic assistent per poder intercanviar impressions.

Per a més informació:

Projecte CITI-SENSE

Projecte ESAIRE

Projecte iSPEX – Barcelona Respira!

Projecte Smart Citizen Kit  


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: