CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

La UPF i el Parc de Salut MAR, nous patrons d'ISGlobal

El Patronat d'ISGlobal designa dos nous patrons que se sumen als set actuals

dimecres, 18 de novembre de 2015

La UPF i el Parc de Salut MAR, nous patrons d'ISGlobal

En la seva última reunió de novembre, el Patronat de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) va aprovar la incorporació del Parc de Salut MAR i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) com a nous patrons de l'Institut. Amb aquesta incorporació s'avança en el procés d'integració d'ISGlobal i CREAL, que s'ha de completar en els propers mesos.

El Parc de Salut Mar i la UPF se sumen així a l'Obra Social "la Caixa", l'Hospital Clínic, la Universitat de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Govern espanyol, l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Ramón Areces.

Parc de Salut MAR

El Parc de Salut MAR és una organització integral de serveis sanitaris públics que  reuneix centres assistencials com l’Hospital del Mar, un institut de recerca biomèdica, l’IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques) i dispositius docents en ciències de la salut que s’integren en el Campus Universitari Mar.

Universitat Pompeu Fabra

La UPF és una universitat pública, internacional i intensiva en recerca, distingida pel Ministeri d'Educació com a Campus d'Excel·lència Internacional. Estructura els seus estudis entorn de tres àmbits de coneixement: 1) les ciències socials i humanes, 2) les ciències de la salut i de la vida, al campus del Mar, i 3) les ciències i tecnologies de la informació i la comunicació.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: