CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

BioCloud, una nova startup amb la participació de CREAL

BioCloud té com a objectiu proporcionar solucions en el núvol per als reptes bioinformàtics

dijous, 12 de novembre de 2015

BioCloud, una nova startup amb la participació de CREAL

S’ha creat una nova startup amb la participació de Juan Ramón González, líder de la Unitat de Bioinformàtica del CREAL, centre aliat ISGlobal, com a assessor científic i tècnic. Aquesta és una col·laboració conjunta amb dos estudiants de doctorat de centres del PRBB, Alba Gutiérrez, del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica  (GRIB, IMIM-UPF), i Guillem Ylla, de l’Institut de Biologia Evolutiva (IBE), i un enginyer d'informàtica, Ernest Bofill.

La posada en marxa de la startup BioCloud té com a objectiu proporcionar solucions en el núvol per als reptes bioinformàtics com la manca de potència de càlcul, la manca de reproductibilitat d'anàlisi de dades o les dificultats d'intercanvi de dades, entre d'altres. La posada en marxa d’aquesta empresa també proporciona eines d'ensenyament per als cursos universitaris i tallers quan es necessita alta potència de càlcul o l'emmagatzematge de dades. Actualment BioCloud proporciona suport al Màster d'Anàlisi Dades Òmiques (UVic) i Màster en Bioinformàtica (UAB).

Més informació: www.biocloudservices.com


Relacionats

CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: