CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL participa a la bicicletada popular de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

dilluns, 5 d'octubre de 2015

El CREAL participa a la bicicletada popular de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Personal de CREAL, centre aliat ISGlobal, participarà a la bicicletada popular #biciBCN2015 de 10km que tindrà lloc el diumenge, 11 d’octubre a les 11h, i tindrà com a punt d’inici i final el passeig de Lluís Companys de Barcelona.

La inscripció és gratuïta i els participants rebran un obsequi, aigua i fruita. Us podeu inscriure com a participant o com a voluntari. Els voluntaris col·laboraran amb l’organització en la capçalera de la bicicletada i en el control de les interseccions dels carrers. Per a formalitzar la inscripció cal omplir el següent formulari.

Ruta de la bicicletada

La sortida tindrà lloc a les 11h des del pg. Lluís Companys, i continuarà per Pujades, av. Meridiana, Pallars, Àvila, Salvador Espriu, Marina, pg. Circumval·lació, av. Marquès de l’Argentera, pg. Isabel II, pg. Colom, pg. Josep Carner, av. Paral·lel, ronda Sant Pau, Manso, Calàbria, Floridablanca, ronda Sant Antoni, Pelai, Fontanella, Trafalgar i arribada al mateix punt de sortida.

La participació de menors de 12 anys ha de ser sota l’acompanyament d’una persona adulta (un adult pot fer-se càrrec de més d’un menor). La participació entre els 12 i els 16 anys ha de ser sota l’acompanyament d’una persona adulta o bé portant signada l’autorització del seu tutor legal en el moment de la inscripció.

Entre tots els participants es sortejarà deu buffs de bicicletes, per gentilesa d’espaibici, dues  samarretes i gorres ciclistes (home i dona), per gentilesa de Barceloneta Bikes i deu exemplars del llibre Biciosos, de Pedro Bravo, signats per l’autor, per gentilesa de l’editorial Debate – Penguin Random House.

Cada participant ha d’assistir amb la seva pròpia bicicleta o bé optar per una bicicleta de lloguer. Es recomana l’ús del casc i de guants. Per als menors de 16 anys l’ús del casc ha de ser obligatori segons la normativa de la DGT vigent.

L’organització destaca que “el disseny de l’itinerari segueix les normes de seguretat viària, de manera que caldrà seguir les indicacions de l’organització. No es tracta d’una competició esportiva”.

Objectius de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Aquesta acció té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats, canviar la nostra manera de desplaçar-nos per tal d'augmentar els nostres nivells d’activitat física i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

Es tracta d'impulsar l'ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.

Més informació:

http://mobilitat.gencat.cat/ca/temes/setmana-de-la-mobilitat-sostenible-i-segura-2015/


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: