CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

"Simposi Europeu sobre qualitat de l'aire, soroll i efectes a la salut en les aglomeracions urbanes"

Organizat pel Dpt. de Territori i Sostenibilitat, CREAL i ISGlobal.

dijous, 4 de juny de 2015

El proper 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, tindrà lloc al World Trade Center de Barcelona el "European symposium on air quality, noise and health effects on urban aglomerations 2015", organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat juntament amb el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

L'objectiu del Simposi és intercanviar coneixements i experiències de millora de la qualitat de l'aire i reducció del soroll en àrees metropolitanes europees per tal de preservar la salut de les persones i el medi.

La jornada comptarà amb la participació del conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Hble. Sr. Santi Vila, el secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sr. Josep Enric Llebot, la directora general de Qualitat Ambiental, Sra. Assumpta Farran, el Dr. Antoni Plasència, director d'ISGlobal, i el Dr. Josep Maria Antó, director de CREAL, entre d'altres.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: