CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

CREAL participa a "Pint of Science"

El 20 de maig CREAL participa amb "El aire de Barcelona" al bar Cara B

dilluns, 11 de maig de 2015

CREAL participa a

Els dies 18, 19 i 20 de Maig, científics de Barcelona sortiran del laboratori per portar la seva ciència als bars gràcies al Festival Internacional "Pint of Science". Aquest Festival, que es realitza des de 2012 al Regne Unit tindrà lloc per primer cop aquest any a Espanya.

Els científics portaran la ciència a cinc bars de Barcelona. Des del cartografiat 3D de la Via Làctia fins als efectes del canvi climàtic, des de la formació de la memòria fins a la manipulació de nanomaterials, els participants faran un breu repàs dels temes més actuals de la investigació científica, això sí, amb un got de cervesa a les mans. L'objectiu de Pint of Science és que tothom pugui gaudir de la ciència.

CREAL hi participa el 20 de maig, a partir de les 20h, al bar Cara B (Torrent de les Flors, 36) amb les intervencions dels investigadors David Rojas amb la xerrada “Contaminación del aire y salud” i Joan Forns amb la xerrada “Qué contaminantes presentes en el medio ambiente pueden afectar al desarrollo neuropsicológico infantil”, en un acte anomenat “El aire de Barcelona”, que s’emmarca en les activitats de celebració del 10è aniversari del CREAL.

Pint of Science, un festival internacional

Pint of Science és un festival internacional que se celebra des de l'any 2012, quan el nanobiòleg Michael Motskin i la neurocientífica Praveen Paul van decidir treure els investigadors dels seus despatxos per portar-los als bars, on poguessin donar a conèixer a què es dediquen i per què consideren que la investigació és important.

Des de la primera edició a Londres el festival no ha parat de créixer i arribar cada cop a més ciutats. Aquest any es celebrarà de forma simultània a Regne Unit, Irlanda, França, Itàlia, Estats Units d’Amèrica, Austràlia, Alemanya i, per primer cop, a Espanya. Sota la coordinació d’Inés Garmendia i Gaspar Sánchez des de Vitòria, la primera edició espanyola ha començat fort: a més de a Barcelona, també es podrà gaudir de Pint of Science a Madrid, Murcia, Pamplona, San Sebastià, Santiago de Compostel·la, València i Saragossa.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: