CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

CREAL i qGenomics obtenen un ajut del Programa de Doctorats Industrials

Anna Montaner, dirigida pels Drs. Juan Ramón González Ruíz i Lluís Armengol, portarà a terme un ambiciós projecte a qGenomics.

dilluns, 20 d'abril de 2015

CREAL i qGenomics obtenen un ajut del Programa de Doctorats Industrials

El CREAL i qGenomics han rebut un ajut en la segona edició de la convocatòria competitiva de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya. L'element essencial del doctorat industrial és el projecte de recerca que el doctorand desenvoluparà en un àmbit empresarial com a part de la seva formació investigadora en col·laboració amb una universitat i amb la finalitat de realitzar una tesi doctoral. Des de l'inici del Pla de Doctorats Industrials s'han posat en marxa més de 150 projectes d'investigació i desenvolupament compartits entre universitats catalanes públiques i privades al costat de 120 empreses, des start-ups fins a grans companyies, i en tots els àmbits del coneixement.

Anna Montaner, doctoranda del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la Universitat Pompeu Fabra, co-dirigida pel Dr. Juan Ramón González Ruíz, investigador del CREAL i el Dr. Lluís Armengol, director de qGenomics, portarà a terme un ambiciós projecte de "Desenvolupament de noves eines per a l'estudi de l'ADN lliure circulant i aplicació en salut humana", a l'empresa qGenomics.

Doctorat Industrial, un programa altament innovador

Els doctorands que participen en aquest programa es formaran en un entorn altament innovador amb una doble supervisió, acadèmica i empresarial, en el marc d'un contracte laboral de tres anys i amb diversos avantatges, com la matrícula gratuïta o una bossa de mobilitat per tal de facilitar la transferència del coneixement en l'entorn productiu i reforçar els vincles de la investigació amb el món empresarial.

L'objectiu final del Pla de Doctorats Industrials és contribuir a la competitivitat i internacionalització de la indústria catalana, reforçar els instruments per captar el talent que genera el país i situar els futurs doctors en condicions de desenvolupar projectes d'R+D+i a una empresa.CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: