CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

"Design thinking" per a la millora del sector de la salut

dimecres, 10 de desembre de 2014

El passat 3 de desembre va tenir lloc la cinquena Global Health Lecture impartida pel Dr. Raymond Neutra, especialista en epidemiologia ambiental, a l'auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). La ponència, que portava com a títol “How Does the Health Sector Affect Gross National Happiness? Let us Ask Ourselves!”, forma part de la sèrie de conferències sobre salut global organitzades de forma conjunta per ISGlobal i el centre aliat CREAL.

Raymond Neutra va centrar la seva presentació en el "Design Thinking", una metodologia inspirada en la resolució pràctica i innovadora dels problemes per aconseguir un millor resultat futur, combinant l'empatia, la creativitat i la racionalitat. La innovació, va explicar, depèn de noves formes de percebre i interpretar el món que ens envolta. Per tant, es basa en un conjunt d'experts de diferents disciplines que col·laboren amb una mateixa finalitat. Aquest fet, va argumentar, pot contribuir al desenvolupament del sector de la salut, ja que no només desenvolupa productes tangibles com els medicaments sinó que en ell també són fonamentals intangibles com la pràctica clínica, les estratègies de tractament i els protocols.

Les Global Health Lectures són una sèrie de conferències sobre diferents temàtiques de salut global que s'emmarquen en el procés d'aliança estratègica entre ISGlobal i el CREAL. Són, a més, una oportunitat per establir un diàleg científic entre les diverses àrees d'investigació dels centres aliats.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: