CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Taller sobre contaminants de l'aigua potable per avaluar opcions de desinfecció tenint en compte els efectes secundaris adversos de la cloració

Diversos experts es reuniran aquest dijous 20 de novembre de Sala Mallorca, CREAL

dimarts, 18 de novembre de 2014

Taller sobre contaminants de l'aigua potable per avaluar opcions de desinfecció tenint en compte els efectes secundaris adversos de la cloració

El taller convocat pel Programa de Recerca de l'Aigua del CREAL examinarà les següents qüestions:

Què haurien de fer els responsables polítics dels països desenvolupats, en vies de desenvolupament i no desenvolupades per respondre als resultats epidemiològics dels efectes adversos de la tècnica d'esterilització amb cloració?

Quin procés es podria seguir per explorar les alternatives costoses i de baix cost per a la cloració de manera que l'anàlisi resultant sigui comprensible per als dissenyadors de polítiques responsables i cobreixi les conseqüències ètiques i pràctiques de cada opció per les diferents parts interessades en els tres tipus de països?

Hi ha esforços previs exemplars dels quals podem aprendre? Quines pràctiques polítiques i de procediment fan aquests esforços dignes de confiança a totes les parts interessades?

Què estils d'anàlisi han treballat en el passat i quines formes d'envasat, i quins procediments per a la posada en marxa dels resultats han treballat i han fracassat en el passat?

Els investigadors que participaran en aquesta reunió tenen la intenció d'utilitzar els acords resultants en l'elaboració d'una proposta de finançament per a experts i parts interessades en un projecte de diversos anys per proporcionar orientació als responsables de les polítiques nacionals en matèria de procediments d'esterilització de l'aigua.

Participants:
Raymond Neutra, CA, USA
Marco Martuzzi, WHO, Bonn, Germany
Carlos Bana e Costa, Lisboa, Portugal

Del CREAL:
Manolis Kogevinas
Cristina Villanueva
Laia Font-Ribera
Cristina O’Callaghan
Lucas Salas
Nadia Espejo
Marina Zamora (external)


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: