CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

PHENOTYPE sol·licita ajuda a professionals dedicats a la salut pública i arquitectes

Aquest projecte estudia els beneficis de salut dels espais verds

dijous, 13 de novembre de 2014

PHENOTYPE sol·licita ajuda a professionals dedicats a la salut pública i arquitectes

La comunitat científica s'anima cada vegada més a connectar amb la societat civil i la política per optimitzar el benefici de la inversió en recerca i garantir l'aplicació pràctica dels coneixements obtinguts. A causa que el camp de 'la Infraestructura sobre Espais Naturals' no és una excepció, l'equip del projecte Phenotype té la intenció de compren-dre millor els antecedents i necessitats reals dels professionals en aquestes ciències. Amb aquesta finalitat, es convida als professionals de l'espai natural i la infraestructura a proporcionar informació a través d'un qüestionari on line per fomentar la transferència de coneixements científics i col·laboracions entre la investigació i altres professions.

Phenotype (www.phenotype.eu) és un projecte que estudia els efectes positius per a la salut de les poblacions en l'aire lliure en diferents regions d'Europa. El treball de camp s'ha completat a Lituània, Països Baixos, Espanya i el Regne Unit, i s'espera que el pro-jecte presenti els primers resultats a principis de l'any.

El qüestionari requereix aproximadament 10 minuts per completar-se. La informació presentada per vostè serà estrictament confidencial, i només seran publicades les esta-dístiques de l'enquesta.

Enviï l'enquesta a la seva xarxa de contactes. Com més entrades, millor!

Feu clic aquí per accedir a l'enquesta directament, o consulteu el lloc web de Phenotype.

http://www.phenotype.eu/es / https://docs.google.com/forms/d/1IHy0W3Sue4htXZOCUfQnsbmm8ZpqeIvl2sukv3E-CGs/viewform?c=0&w=1
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: