CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Uns 200 joves investigadors europeus en epidemiologia ambiental es reuneixen a Barcelona

divendres, 17 d'octubre de 2014

Uns 200 joves investigadors europeus en epidemiologia ambiental es reuneixen a Barcelona

Uns 200 joves investigadors i experts en recerca epidemiològica ambiental de tota Europa es reuniran el proper 20 i 21 d’octubre al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) per tal de promoure la comunicació científica en epidemiologia ambiental a Europa en un moment en què es necessita promoure la investigació sobre els efectes de les exposicions ambientals sobre la salut i prendre mesures de prevenció.

El Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), centre de recerca ISGlobal, organitza aquest congrés juntament amb la secció Europea de la Societat Internacional sobre Epidemiologia Ambiental (ISEE-sigles en anglès) per donar resposta a la necessitat dels joves investigadors centrats en l’estudi del medi ambient i la salut i la voluntat de seguir amb la seva feina per tal de millorar la salut pública. Durant aquests dos dies es presentaran els resultats dels darrers estudis publicats centrats en la contaminació atmosfèrica, de l’aigua, el soroll, els contaminants persistents o els efectes de les radiacions. Un tema principal de la conferència serà l’"exposoma", que abasta la totalitat de les exposicions ambientals des de la concepció d'ara endavant.

El Dr. Manolis Kogevinas, coordinador d’aquest esdeveniment, president del comitè directiu del ISEE-Europa i codirector del CREAL, destaca que “creiem important ajudar als més joves per tal que segueixin engrescats a seguir fent recerca epidemiològica ambiental amb diferents accions com fomentar la relació entre ells per tal d’augmentar les sinergies i fomentar la creativitat en temps de crisi econòmica”.

La Dra. Maribel Casas, investigadora postdoctoral del CREAL, adverteix que “es tracta d’una oportunitat única per a poder relacionar-nos, conèixer diversos mètodes de treball i fomentar les col·laboracions entre els diversos estudis de recerca a Europa tan necessaris tan en temps de crisis com no”.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: