CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL us convida al taller Transport Actiu i Salut del proper 28 d'octubre

dijous, 16 d'octubre de 2014

El CREAL us convida al taller Transport Actiu i Salut del proper 28 d'octubre

El proper 28 d'octubre el CREAL, centre de recerca ISGlobal, i el projecte europeu PASTA convida tant a experts com a ciutadans interessats en la mobilitat al taller Transport Actiu i Salut amb l'objectiu de discutir sobre les visions, condicions de planificació, factors d'èxit i barreres rellevants per a la implementació de mesures de transport actiu (caminar i viatjar en bicicleta) a Barcelona.

Per això, a aquest acte, que tindrà lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), assistiran representants de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, del servei de bicicletes públiques Bicing, del departament de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona així com representants i investigadors de ciutats com Viena, Copenhaguen, Brussel·les i Vancouver que estan participant en el projecte PASTA.
Aquest projecte pretén millorar la planificació de les ciutats identificant i estudiant intervencions i polítiques de mobilitat que puguin millorar la salut dels ciutadans. Per aconseguir-ho els investigadors entrevistaran unes 14.000 persones de 7 ciutats europees (Barcelona, Antwerp -Bélgica-, Londres, Örebro -Suecia-, Roma, Viena i Zürich).

Si voleu consultar el programa, cliqueu aquí.

La inscripció és totalment gratuïta i es pot realitzar a: https://docs.google.com/forms/d/1mDDOK-M1Le0fOOzc-64-99FF3EFOgtJho4jvgUgAgx8/viewform

Més informació a www.pastaproject.eu/home
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: