CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

La IARC presenta el nou Codi Europeu contra el Càncer

El codirector del CREAL, Manolis Kogevinas, que ha participat com a expert en l'elaboració d'aquest codi

dimarts, 14 d'octubre de 2014

La IARC presenta el nou Codi Europeu contra el Càncer

L'Agència Internacional per a la Investigació del Càncer (IARC), agència especialitzada en el càncer de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), llança avui la quarta edició del Codi Europeu contra el Càncer amb la participació de la Comissió Europea. Tenint en compte la millor evidència científica disponible, el nou Codi estableix 12 maneres d'adoptar estils de vida més saludables i augmentar la prevenció del càncer a tot Europa. És el resultat d'un treball de col·laboració de dos anys entre els especialistes en càncer, científics i altres experts de tota la Unió Europea (UE).

El codirector del CREAL, Manolis Kogevinas, que ha participat com a expert en l'elaboració d'aquest document, afirma que "aquest codi europeu és una eina important en la nostra lluita per prevenir el càncer". Afegeix que "se centra en les mesures individuals, allò que una persona pot fer per prevenir el càncer. Per això, el Codi no es refereix a les accions comunitàries, tot i que el text que acompanya al Codi identifica clarament la necessitat de mesures més àmplies per prevenir la malaltia, com el control de la contaminació de l'aire o la reducció de les desigualtats en salut".

Podeu consultar el codi, clicant aquí.

Podeu consultar la nota de premsa publicada per la IARC, clicant aquí.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: