CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

L’Aliança ISGlobal presenta la seva recerca a la primera Conferència CERCA

dimecres, 30 d'abril de 2014

L’Aliança ISGlobal presenta la seva recerca a la primera Conferència CERCA

La Institució CERCA va celebrar la seva primera Confèrencia el 28 d’abril al Born de Barcelona amb l’objectiu de donar visibilitat a l’activitat del conjunt de centres CERCA, facilitar la formació de partenariats de col·laboració amb altres institucions científiques i amb la pretensió d’inspirar la recerca de futur per poder plantejar noves fites a batre. En aquest context, ISGlobal i els seus centres de recerca, CRESIB i CREAL, van aprofitar per presentar la seva recerca.

Durant l’acte el director de CERCA, Lluís Rovira, va remarcar que un 41% dels centres CERCA tenen ERC Research grants, un 15% tenen el Severo Ochoa, i un 15% tenen COFUND de Marie Curie. També va afegir que els centres CERCA publiquen a les revistes científiques Science i Nature en un 70%, coordinen projectes europeus en un 61% i fan spin-offs en un 50%.

Els Centres de Recerca de Catalunya (CERCA) han desenvolupat una intensa activitat científica en els darrers anys, que els ha portat a ser un dels actors rellevants en el context europeu i internacional en algunes disciplines i sectors. Les seves contribucions estan ajudant a crear i implantar els estàndards i les tecnologies de futur, així com fonamentar la societat del coneixement.

Podeu consultar el programa, clique aquí


Relacionats

CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: