CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Èxit de la 12ena edició de la Fira de la Recerca en Directe

dijous, 10 d'abril de 2014

Èxit de la 12ena edició de la Fira de la Recerca en Directe

Un any més la Fira de la Recerca en Directe ha estat un èxit. L’organització calcula que unes 1.000 persones des de nois de Secundària, Batxillerat com públic general han visitat els stands dels centres del CREAL així com del IRB, IBEC, Institut Català de Paleonteologia, entre d’altres.

“Recerca en directe” és una exposició de recerca actual que té per objectiu contribuir a la millora de la cultura científica de la nostra societat obrint al públic la recerca que es desenvolupa actualment a Barcelona i fent arribar a la població els trets característics del mètode científic per mitjà dels mateixos investigadors.
Organitzada pel Parc Científic de Barcelona en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, la Fira «Recerca en directe» pretén comunicar la recerca de manera coordinada exhibint projectes de recerca de diferents centres i instituts d’R+D de la ciutat.

Es tracta d’una bona oportunitat perquè els estudiants i el públic en general puguin conversar amb els investigadors i resoldre enigmes científics mitjançant l’experimentació amb els instruments de laboratori amb què es duen a terme els projectes de recerca més actuals i punters i d’àmbits molt diversos.

El CREAL agraeix la participació de: David Donaire, Jeroen de Bont, Ariadna Curto, Albert Ambrós, Gemma Castaño, Carlos Hernandez-Ferrer, Gloria Carrasco, Montserrat de Castro, David Rojas, Cynthia Manzano, Marta Cirach, Natàlia Vilor, Marcos López, Tania Martínez i Nadia Espejo.

Per veure un vídeo-resum de la participació del CREAL en aquesta Fira, cliqueu aquí.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: