CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

De dimarts a dijous el CREAL será a la 12a edició de la Fira «Recerca en directe»

dilluns, 7 d'abril de 2014

De dimarts a dijous el CREAL será a la 12a edició de la Fira «Recerca en directe»

Durant tres dies, investigadors de diversos centres de recerca de Catalunya traslladen part de la seva feina a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona per convidar als ciutadans a participar als seus projectes i resoldre enigmes tot seguint la metodologia científica.

Els propers dies 8, 9 i 10 d’abril tindrà lloc a l’Aula Capella de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (UB) la 12a edició de la Fira «Recerca en directe». L’exposició –organitzada pel Parc Científic de Barcelona i la UB, amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa– té com a objectiu contribuir a la millora de la cultura científica de la nostra societat, apropant als ciutadans la recerca que es desenvolupa a Catalunya per mitjà dels mateixos investigadors.

Enguany, seran nou els grups que traslladaran el seu laboratori a aquest emblemàtic espai a fi de convidar als assistents a fer experiments, tot seguint la metodologia científica. Esbrinar els enigmes de la nostra galàxia a bord del satèl·lit Gaia; participar a l’expedició Actiquim per descobrir noves espècies antàrtiques i posar-los nom; donar vida a especies extintes fa mil·lennis per simulació computacional; mesurar la contaminació de la ciutat de Barcelona; i cercar teràpies per a malalties rares, com ara l’atàxia de Friedreich són alguns dels projectes en què participaran els visitants.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: