CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Keren Agay, protagonista del nou videobloc Welcome to Catalunya

divendres, 21 de març de 2014

Keren Agay, protagonista del nou videobloc Welcome to Catalunya

La Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el videobloc 'Welcome to Catalunya', que té la voluntat de mostrar la realitat social catalana des del punt de vista d'estudiants, professors i personal de recerca d'intercanvi internacional, així com les seves experiències quotidianes a les universitats i centres de recerca catalans. La investigadora del CREAL, Keren Agay-Shay ha estat una de les primeres en participar en aquesta iniciativa.


Es tracta de vídeos de curta durada centrats en algun aspecte específic del dia a dia dels participants a Catalunya. Així, el videobloc 'Welcome to Catalunya' pretén oferir una mirada periodística i objectiva sobre una realitat present a les universitats i centres de recerca a Catalunya i s'emmarca en les activitats de la Commemoració del Tricentenari 1714.

El secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, ha volgut destacar a través d'un comunicat que 'les experiències que es recullen en aquest videobloc evidencien la capacitat del sistema català d'universitats i recerca per atraure talent internacional'.

Els primers vídeos ja estan disponibles tant al web com a la llista de reproducció de Youtube del Departament d'Economia i Coneixement, i al perfil Twitter @CAT_welcome.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: