CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Els directors de CRESIB i CREAL presenten els avanços de la seva aliança amb ISGlobal davant la Generalitat

Josep Maria Antó i Antoni Plasència analitzen l'estat del procés d'integració i els reptes de futur

divendres, 24 de gener de 2014

Els directors de CRESIB i CREAL presenten els avanços de la seva aliança amb ISGlobal davant la Generalitat

El Dr. Josep María Antó, director del CREAL, i el Dr. Antoni Plasència, director tècnic del CRESIB, van presentar fa uns dies el procés en curs de l'aliança ISGlobal, en resposta a la invitació de la Direcció general de Recerca de la Generalitat de Catalunya. Va obrir la sessió el Sr. Josep Martorell, Director general de Recerca, amb una presentació sobre el balanç de la convocatòria SUMA, destinada a promoure aliances entre centres d'investigació de la xarxa CERCA. A continuació, els doctors Antó i Plasència van explicar el procés d'aliança entre CREAL, CRESIB i ISGlobal, així com els avanços realitzats i els reptes per al futur.

El principal objectiu de l'aliança ISGlobal és consolidar un centre de recerca i translació en salut global a nivell mundial, amb la suficient massa crítica per exercir el lideratge internacional en la lluita contra els problemes de salut global, incloent les malalties infeccioses, les malalties cròniques no transmissibles i els determinants ambientals. Durant 2013, l'aliança ISGlobal ha avançat significativament en la cooperació efectiva entre CREAL, CRESIB i ISGlobal, perfilant un model organitzatiu comú de forma cohesionada, eficient i sostenible. A més, ha engegat una estratègia d'investigació conjunta, fomentant sinergies entre alguns dels actuals programes, promovent la translació del coneixement a polítiques i intervencions de salut pública. Així mateix, desenvolupa formació de postgrau i continuada de qualitat en salut global i salut ambiental i ha potenciat la capacitat d'influència de les seves àrees d'excel·lència en l'agenda internacional.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: