CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

L'aliança ISGlobal segueix avançant gràcies a la renovació de l'ajut del Programa SUMA de la Generalitat de Catalunya

L'aliança ISGlobal ha obtingut un nou ajut del programa SUMA per construir i consolidar una institució de recerca líder en Salut Global

dimarts, 10 de desembre de 2013

L'aliança ISGlobal segueix avançant gràcies a la renovació de l'ajut del Programa SUMA de la Generalitat de Catalunya

L'aliança ISGlobal entre el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), el Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB) i l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), iniciat el 2013, fa un pas endavant gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya a través del Programa SUMA d'Integració de centres CERCA. El principal objectiu és consolidar un centre d'investigació i translació en Salut Global a nivell mundial, amb la suficient massa crítica per exercir el lideratge internacional en la lluita contra els problemes de salut global, incloent les malalties infeccioses, les malalties cròniques no transmissibles i els determinants ambientals de les dues.

El nou ajut del programa SUMA permetrà desenvolupar alguns elements clau de l'arquitectura de la integració dels centres per completar amb garanties d'èxit el procés d'aliança plenament en marxa, confirmant la viabilitat de la integració de les tres institucions. Entre les activitats proposades per a aquesta nova fase està l'assessorament per a la formulació del Pla Estratègic de la integració, el suport tècnic per a l'elaboració del Pla funcional d'espais conjunts, el desenvolupament d'un sistema d'informació comú, l'anàlisi bibliomètrica i l'assessorament per el procés de definició de la signatura bibliogràfica integrada, la renovació del programa intramural de recerca de col·laboració, i el suport a la col·laboració internacional de translació en salut global i ambiental.

Durant 2013, l'aliança ISGlobal ha avançat significativament en la cooperació efectiva entre els tres centres, perfilant un model organitzatiu comú de forma cohesionada, eficient i sostenible. A més, ha desenvolupat una estratègia d'investigació conjunta, fomentant sinergies entre alguns dels actuals programes i ha promogut la translació del coneixement a polítiques i intervencions de salut pública. Així mateix, ha desenvolupat formació de postgrau i continuada de qualitat en Salut Global i Salut Ambiental i ha potenciat la capacitat d'influència en l'agenda internacional de les seves àrees d'excel·lència.

Més informació
Llista de projectes seleccionats


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: