CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL celebra la 18a Setmana de la Ciència

dijous, 14 de novembre de 2013

El CREAL celebra la 18a Setmana de la Ciència

Demà comença la 18a Setmana de la Ciència i el CREAL, centre de recerca de l’aliança ISGlobal, hi participa amb diverses visites escolars a nois i noies de Batxillerat i dues activitats de divulgació: una sobre la recerca en aigua i l’altra sobre estadística.

D’una banda, el proper dimecres 20 de novembre a les 18:30 hores es celebrarà la taula rodona ‘Recerca actual en un bé escàs: l’aigua’ a la Biblioteca Sagrada Família. A aquest acte participaran la Dra. Cristina Villanueva, investigadora del CREAL, centre CERCA, qui parlarà sobre la contaminació de l'aigua; el Dr. Narcís Prat, investigador del departament d'ecologia de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, qui tractarà la gestió de l'aigua, i el professor Josep Maria Gili, investigador de l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), qui centrarà la seva intervenció en la recerca sobre l'Antàrtida i en el canvi climàtic.

L’altra activitat ‘Com sobreviure a una estadística científica’ tindrà lloc el proper 29 de novembre a les 19 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’investigador del CREAL, el Dr. Xavier Basagaña, explicarà a periodistes i divulgadors com entendre tot tipus d’estadístiques científiques.

Del 15 al 24 de novembre se celebrarà a Catalunya la 18a Setmana de la Ciència. Durant aquest setmana se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Els temes centrals de l'edició d'enguany són l’estadística, l’aigua i Einstein amb motiu de la celebració, aquest 2013, de l’Any Internacional de l’Estadística, l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i la commemoració del 90è aniversari de la visita d’Albert Einstein a Catalunya.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: