CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL celebra el Retreat Científic 2013

divendres, 8 de novembre de 2013

El CREAL celebra el Retreat Científic 2013

El Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) va celebrar ahir la reunió científica anual del centre (Retreat). Aquest acte es va dur a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i va comptar amb la participació de tot el personal del CREAL.

L’objectiu d’aquesta jornada és que tot el centre pugui conèixer els 60 projectes que es desenvolupen al CREAL, l’estat en el que es troben i els resultats més importants dels mateixos publicats en el darrer any.

Segons el director del centre, el Dr. Josep M Antó, el balanç de l’any, tot i la situació de crisis econòmica, és molt positiu. I és que els investigadors del CREAL han treballat dur per mantenir el nivell d’excel·lència científica.

A més, el Dr Antó va remarcar el procés d’aliança amb el CRESIB i l’ISGlobal enfocat en la creació d’una institució mundial dedicada a la recerca, educació i la innovació en Salud Global.

Durant tot el dia es van fer presentacions dels projectes dels sis programes del CREAL: Càncer, Contaminació Atmosfèrica, Contaminació de l’Aigua, Salut Infantil, Respiratori i Radiacions.

El CREAL forma part dels centres CERCA de la Generalitat de Catalunya.
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: