CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El Laboratori Europeu Associat, una exitosa experiència de cooperació científica internacional

dijous, 3 d'octubre de 2013

El Laboratori Europeu Associat, una exitosa experiència de cooperació científica internacional

Avui investigadors del CREAL i de l’INSERM s’han reunit per fer balanç dels 5 anys d’aliança amb el Laboratori Europeu Associat (LEA) a l’auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Tots han coincidit en l’èxit que ha suposat aquesta unió en l’epidemiologia ambiental i respiratòria i s’han encoratjat per seguir treballant en aquesta línia.

En Josep M. Antó, director del CREAL, centre de la aliança ISGlobal, ha destacat “la importància de seguir treballant en aquesta col·laboració”, afegint que no s’ha d’actuar com un “club tancat” sinó que “cal seguir obrint-se, compartint i gaudint dels beneficis de crear xarxes de recerca internacionals”. I és que “la integració és el resultat de la coordinació i la cooperació”.

Francine Kauffman, ex-directora del grup de recerca en epidemiologia respiratòria i ambiental de Villejuif, de l’INSERM (França), ha fet un repàs del què ha suposat aquesta aliança en els darrers cinc anys en les àrees de col·laboració, activitats, publicacions conjuntes i formació.

Ara, després de 5 anys, aquests dos investigadors, que han liderat el projecte, passen el relleu a Judith Garcia-Aymerich (CREAL), Valérie Siroux (Grenoble-INSERM)i Raphaëlle Varraso (Villejuif-INSERM).
 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: