CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL participa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible

dilluns, 30 de setembre de 2013

El CREAL participa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, la investigadora Bénédicte Jacquemin va oferir una xerrada la setmana passada a l'Hospital Germans Trias i Pujol. Sota el títol 'Trànsit, Aire i Salut' va oferir a tots els assistents una visió general de la recerca epidemiològica més recent sobre els efectes de la contaminació atmosfèrica en la salut.

D'aquesta manera, el CREAL, centre de l'aliança ISGlobal, va participar en aquesta iniciativa que es va celebrar a Catalunya del 22 al 29 de setembre. Sota el lema 'Aire net - Fes el pas!', es van buscar va tractar de buscar noves formes de mobilitat, allunyant-se del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. "Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d'activitat física, millorar la nostra salut i contribuir a millorar la qualitat de l'aire que respirem a les ciutats" va sentenciar la Dra. Jacquemin.
 


Relacionats

CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: