CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Congrés Iberoamericà d'Epidemiologia i Salut Pública

Investigadors de l'aliança ISGlobal han participat en aquest congrés d'epidemiologia i salut pública

dijous, 5 de setembre de 2013

Congrés Iberoamericà d'Epidemiologia i Salut Pública

Del 4 al 6 de setembre de 2013 va tenir lloc a l'Escola Andalusa de Salut Pública de Granada el Congrés Iberoamericà d'Epidemiologia i Salut Pública. El lema aquest any va ser "La ciència i la pràctica de les polítiques de salut: la intel·ligència de la salut pública".


El Congrés va acollir la XXXI Reunió Científica Anual de la Societat Espanyola d'Epidemiologia (SEE), el XV Congrés de la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (SESPAS) i la Reunió anual de la Societat Portuguesa d'Epidemiologia.


El dimecres 4 de setembre, a les 12:00 h, va tenir lloc la conferència inaugural del Congrés a càrrec de Pedro Alonso, director d'ISGlobal, i Javier Solana, president de l'ESADE Center for Global Economy and Geopolitics i vicepresident del Patronat d'ISGlobal, sota el títol "L'escenari mundial en la propera dècada i els reptes per a la salut".


L'endemà,  Josep Mª Antó, director de CREAL, centre CERCA de l’aliança ISGlobal, va presentar el projecte MeDALL d'asma i al·lèrgia a la infancia. A les 11:00h, Antoni Plasència, director del CRESIB, de l’aliança ISGlobal, va moderar, junt Ethel Maciel, de la Universitat Federal do Esperit Sant, la sessió plenària "Nous abordatges científics en epidemiologia i la seva aplicació en la salut de la població".

 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: