CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Marie Pedersen rep tres premis de la ISEE 2013

dimarts, 27 d'agost de 2013

Marie Pedersen rep tres premis de la ISEE 2013

La Societat Internacional d'Epidemiologia Ambiental (ISEE) ha premiat el treball científic de la investigadora del CREAL Marie Pedersen. Es tracta del segon any consecutiu en què un investigador del CREAL és reconegut per la ISEE. De fet, l’any 2012 Payam Dadvand va rebre el premi Rebecca James Baker i el "Best New Researcher Abstract Award".

Els premis que Marie Pedersen va rebre aquest mes d'agost durant la ISEE celebrat a Basilea (Suïssa) són els següents:

  • El Millor Article Científic sobre Epidemiologia Ambiental 2012 pell seu treball en l'exposició a l'acrilamida i el pes del nadó en néixer (NewGeneris). Aquest document es basa en les dades de cinc països, incloent les dades de projecte INMA (Sabadell i l'Hospital del Mar). La publicació "Birth Weight, Head Circumference, and Prenatal Exposure to Acrylamide from Maternal Diet: The European Prospective Mother - Child Study (NewGeneris)" conclou que la ingesta d'aliments amb alt contingut d'acrilamida durant l'embaràs s'associa amb un menor pes en néixer i una menor circumferència del cap. Això va ser revelat en un estudi internacional sobre la dieta de 1.100 dones embarassades i els seus nadons de Dinamarca, Anglaterra, Grècia, Noruega i Espanya. Aquest article va ser seleccionat per a aquest premi per un Comitè després d'una revisió rigorosa d'una llista de més de 25 articles proposats pels editors de la revista. Consulteu l'article, fent clic aquí.
  • El premi Rebecca James Baker. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23092936
    L'organització ha reconegut el seu treball, el seu compromís amb els principis establerts en els criteris del premi i fortes cartes de recomanació. "Creiem que el treball i l'enfocament de la vida honra la memòria de la Rebecca i reflecteix els principis en què ella creia i pels quals treballava", va explicar el comitè.
    De fet, per honrar la memòria de Rebecca i per animar els estudiants i nous investigadors a seguir el seu exemple, el Premi Rebecca James Baker s'atorga cada any a la conferència anual de l'ISEE. Estudiants de postgrau i nous investigadors que es troben dins dels tres anys d'haver conclòs els seus estudis universitaris són convidats a presentar-se.
  • "Abstract" destacat d'un nou investigador. Marie Pedersen va rebre aquest premi per un abstract del projecte ESCAPE. Si voleu consultar-lo, cliqueu aquí.
     

Relacionats

CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: