CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

La Dra. Judith Garcia-Aymerich, co-presidenta del Congrés de la ERS

dilluns, 29 de juliol de 2013

La Dra. Judith Garcia-Aymerich, co-presidenta del Congrés de la ERS

Judith Garcia-Aymerich, investigadora del CREAL, és co-presidenta del Congrés de la Societat Europea de Respiratori, que tindrà lloc en Barcelona entre el 7 i 11 de setembre i és el més gran a nivell mundial en aquesta temàtica. Hi haurà activitats divulgatives com “Quit Smoking with Barça”, a la Pl. Universitat, el 6 i 7 de setembre.

Judith Garcia-Aymerich, investigadora del CREAL i professora associada del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS-Universitat Pompeu Fabra), és la co-presidenta del proper Congrés de la European Respiratory Society (ERS) que tindrà lloc entre els propers 7 i l’11 de setembre a Barcelona. Aquesta responsabilitat la comparteix amb el Dr. Joaquim Gea, degà de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF i catedràtic de Fisiologia del CEXS a la UPF.

Aquest esdeveniment reunirà a la ciutat comtal als principals investigadors europeus en recerca respiratòria. S’espera comptar amb una bona representació dels membres de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) i de l’Associació Llatinoamericana del Tòrax (ALAT).

L’anterior edició, el passat mes de setembre a Viena, va finalitzar amb un total de 18.240 inscrits, 388 sessions científiques, i 30 evening symposiums, mantenint-la com la reunió respiratòria més gran a nivell mundial.

Activitats prèvies: Deixa de Fumar amb el FC Barcelona

Diversos membres del CREAL participaran com a voluntaris en un esdeveniment divulgatiu de l’ERS i conjuntament amb el FC Barcelona. La campanya Quit Smoking with Barça forma part de les activitats dels dies previs al congrés anual de la European Respiratory Society. Tindrà lloc el 6 i 7 de Setembre, de 10h a 20h, a la Plaça Universitat.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: