CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Recerca en salut infantil, la clau per a una societat europea més saludable

divendres, 1 de març de 2013

Recerca en salut infantil, la clau per a una societat europea més saludable

Els propers 30-31 de maig els projectes europeus RICHE i CHICOS  celebraran  una reunió internacional sobre investigació en salut infantil a Dublin, coincidint amb la presidència d’Irlanda a la Unió Europea.

CHICOS està coordinat per Martine Vrijheid del CREAL, que desenvoluparà una estratègia de investigació de cohorts per a Europa pels propers 15 anys.

El projecte finançat pel  FP7 es va desenvolupar entre gener del 2010 i febrer del 2013, i publicarà els resultats de l’avaluació de les activitats de les cohorts de naixement europees  en breu.

CHICOS, juntament amb RICHE (coordinat per Anthony Staines del Dublin University Collete) esperen aquesta reunió per celebrar la investigació europea en salut infantil, i per remarcar la importància d’aquest treball a la Comissió i a altres membres polítics.

En compliment de les recomanacions de CHICOS per a la investigació futura de les cohorts infantils, RICHE ha disenyat una fulla de ruta per a la investigació en salut infantil en Europa. Els dos projectes faran públics els seus informes en la reunió. Estan convidats a presentar altres projectes de salut infantil europea (finançats per la EU o altres) i hi haurà una sessió especial pels investigadors de la illa d’Irlanda. La presentació d’abstracts es tancarà el diumenge 10 de març.

Entre els key speakers està Patricia Reilly de Maire, Geoghegan-Quinns’ office, Lennart Köhler de Nordic School of Public Health, i Helmut Brand de Maastricht i Bad-Gastein.

Poden trobar informació  més detallada de la conferència a Child 2025 website.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: