CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

Les IV Jornades d'Usuaris R reuneixen 70 investigadors de tota Espanya

divendres, 23 de novembre de 2012

Les IV Jornades d'Usuaris R reuneixen 70 investigadors de tota Espanya

El passat 15 i 16 de novembre l'investigador del CREAL, Juan Ramón González, va organitzar les IV Jornades d'Usuaris R que es van celebrar al Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) de Barcelona i en la qual van participar uns 70 investigadors de tota Espanya.

De la mateixa manera que altres anys, els objectius de les IV Jornades van ser proporcionar un punt de trobada als usuaris de R, fomentar la col·laboració entre ells en un ambient multidisciplinari, divulgar el coneixement del llenguatge i les seves possibilitats i promoure l'ús de R.

Actualment R està sent utilitzat com el programari d'anàlisi de dades en moltes disciplines que inclouen entre altres, la biomedicina, l'enginyeria, l'economia o la biologia. És per això, que des de fa uns anys, la Comunitat R-Hispano ha estat organitzant aquestes jornades que serveixen de trobada tant per usuaris com desenvolupadors o simplement entusiastes de R que volen compartir els seus coneixements i/o experiències en l'ús del mateix. Des del CREAL vam tenir l'honor d'organitzar aquestes IV Jornades juntament amb la inestimable col·laboració de RUGBCN i la Comunitat R-Hispano.

Més informació a http://r-es.org/4j.

 


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: