CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

L'Institut Noruec de Salut Pública visita el CREAL interessat en la nostra gestió de projectes

dimarts, 13 de novembre de 2012

L'Institut Noruec de Salut Pública visita el CREAL interessat en la nostra gestió de projectes

El passat 29 i 30 d'octubre una delegació de l'Institut Noruec de Salut Pública (NIPH) va visitar el CREAL, donat el seu interès en conèixer el nostre funcionament pel que fa a projectes internacionals. L'experiència del CREAL en la coordinació de projectes europeus i la creació de la nostra Oficina de Projectes (OP) van ser les raons de l'interès dels noruecs en venir a Barcelona a visitar el CREAL i assabentar-se i adoptar les millors pràctiques per organitzar i dur a terme la gestió de projectes.

Ane Lunde, Solfrid Johansen, Simensen Truls i Åsa L'Abée-Lund van ser els membres de la NIPH que van participar en aquesta reunió. Del CREAL, hi van participar Joana Porcel, Anna Sillero i Diana Van Gent. En general, la visita va ser un valuós intercanvi de coneixements, experiència i coneixements per ambdues institucions.

Aquesta va ser l'última d’una sèrie de visites de la NIPH amb les quals redactaran un informe intern per oferir recomanacions útils en la gestió de projectes europeus de la institució.

L'Institut Noruec de Salut Pública és un centre nacional d'excel·lència en les àrees d'epidemiologia, salut mental, control de malalties infeccioses, medicina ambiental, toxicologia forense i abús de drogues. El NIPH, que dóna feina a 1.000 treballadors, participa en diversos projectes internacionals de recerca de gran escala finançats pel Consell de Noruega, la Fundació Gates, la Unió Europea i els instituts nacionals de salut d’EUA, entre d'altres.


 


Relacionats

CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: