CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL organitza les Jornades INMA 2012 sobre salut infantil

dimarts, 6 de novembre de 2012

El CREAL organitza les Jornades INMA 2012 sobre salut infantil

El Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) organitza les Jornades INMA d'aquest any que se celebraran els propers 15 i 16 de novembre. El director científic adjunt d'aquest centre de recerca i director del projecte INMA, Jordi Sunyer, afirma que "aquestes jornades representen un espai on els científics i investigadors INMA, així com totes les persones implicades directament o indirectament en el Projecte, exposen els resultats dels seus treballs i de les seves investigacions, d'aquí la seva importància”.

De fet, aquest esdeveniment se celebra cada any, i tota persona interessada en la salut infantil pot apropar-se i saber quina és la feina dels investigadors, què és el que els preocupa i quina és la tasca que desenvolupen.

Al llarg d'aquestes jornades tindran lloc dos esdeveniments:

1. Simposi INMA - Genètica, entorn i salut infantil. Durant el matí i inici de la tarda del 15 de novembre tindrà lloc aquest simposi. Obert a tots els nostres col·laboradors, i a tots els professionals en l'àmbit de la medicina i la recerca biomèdica i ambiental.

2. Conferència oberta al públic. El 15 de novembre, a última hora de la tarda (19h), el Dr. Ferran Ballester moderarà una taula rodona titulada ‘Exposició a compostos tòxics durant l'embaràs i l’infància: aportacions del Projecte INMA’ en la que comptarem amb la participació de la Dra. Marieta Fernández, del Dr. Joan O. Grimalt i del Dr. Jordi Sunyer. Aquesta va dirigida a qualsevol persona, ja sigui col·laborador d’INMA o no, interessada en la salut infantil.

Per a més informació sobre el contingut de les jornades pots consultar el Programa Científic.

Inscripció obligatòria. La inscripció és gratuïta. Tot i que, per tal de poder organitzar correctament les jornades, et demanem que reservis la teva plaça omplint aquest formulari: Formulari. (Posteriorment, rebràs un correu electrònic en què se't confirmarà la teva plaça d'acord amb el que busqueu.

Nota important: Cal formalitzar la inscripció abans del 10 de novembre.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: