CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

El CREAL participa en el nou projecte de la UE CITI-SENSE que pretén implicar els ciutadans en les decisions ambientals

dilluns, 29 d'octubre de 2012

El CREAL participa en el nou projecte de la UE CITI-SENSE que pretén implicar els ciutadans en les decisions ambientals

El passat divendres 26 d'octubre l'investigador del CREAL, Mark Nieuwenhuijsen, va participar en una conferència de premsa a l'Acadèmia de Ciències de la República Txeca amb l'objectiu de presentar el nou projecte de recerca anomenat CITI-SENSE.

Aquest projecte, finançat per la Comissió Europea i coordinat per l'Institut Noruec d'Investigació de l'Aire (NILU), desenvoluparà "observatoris ciutadans" ciutadans" per donar poder als ciutadans perquè puguin contribuir i participar en la gestió ambiental, i així poder donar suport i influir en les prioritats comunitàries i socials.

CITI-SENSE pretén desenvolupar, provar, demostrar i validar un monitoratge ambiental basat en la comunitat i el sistema d'informació a través d'aplicacions innovadores i noves d'observació de la Terra.

Per aconseguir aquest objectiu, el projecte: elevarà la consciència ambiental dels ciutadans, augmentarà la participació de la societat en la presa de decisions ambientals i proporcionarà informació sobre l'impacte de les decisions presa pels ciutadans.

El projecte també tracta d'aprendre de l'experiència i la percepció ciutadana així com permetre a la ciutadania la co-participació en la presa de decisions de la comunitat i la planificació cooperativa.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: