CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > Notícies

Tornar a les notíciesNotícies

10a edició de la fira «Recerca en directe»

divendres, 20 d'abril de 2012

10a edició de la fira «Recerca en directe»

Els propers dies 24, 25 i 26 d’abril tindrà lloc a La Pedrera la 10a edició de la Fira «Recerca en directe» en la qual el CREAL hi serà present explicant algun dels nostres projectes de recerca i ensenyant als més joves com es mesura la contaminació atmosfèrica. L’objectiu d’aquest esdeveniment —que organitza anualment el Parc Científic de Barcelona i la Fundació de CatalunyaCaixa— és mostrar diversos projectes que es duen a terme a centres i instituts de recerca de Barcelona, per apropar la ciència a tots els ciutadans i fomentar vocacions científiques entre els joves.

En total seran set els grups d’investigadors (IRB, IBEC, grup Ambar de UB, CEPAP-UAB, IDIBAPS, el grup de Recerca de Tecnologia Musical de la UPF i CREAL,) que traslladaran part del seu laboratori a aquest emblemàtic espai, a fi que els visitants puguin participar als seus experiments amb els mateixos instruments i materials amb què ells fan la seva recerca. Per fomentar la interacció amb el públic, a cada estand es formularà un enigma que els assistents hauran de resoldre tot seguint la metodologia científica.

Descobrir com es construeix un “robot cirurgià” i provar d’operar amb ell; trencar l’ADN per desenvolupar noves teràpies contra el càncer; crear i interactuar amb nostre avatar musical; i visualitzar com eren i es comportaven organismes de l’època dels dinosaures són alguns dels projectes en què podran participar els visitants.
 

Per a més informació, clica aquí.


CONTACTE

Cap de comunicació:
Raül Toran

Telèfon:
(+34) 93 214 73 33
(+34) 696 912 841

Correu electrònic:
rtoran(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: