CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > Nota Legal

Nota Legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Centre de Recerca en epidemiologia Ambiental (CREAL) o d'algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts al Centre de Recerca en epidemiologia Ambiental (CREAL).

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents: Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. El Centre de Recerca en epidemiologia Ambiental (CREAL) no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del Centre.

El Centre de Recerca en epidemiologia Ambiental (CREAL) no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi. En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: