CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > Docència > Vinculacions docents

Vinculacions docents dels investigadors del CREAL

Josep M. Antó: Catedràtic de Medicina del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra i Professor de la European Educational Program in Epidemiology (EEPE).

Jordi Sunyer: Catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i Professor de la European Educational Program in Epidemiology (EEPE).

Manolis Kogevinas: Catedràtic de Medicina de la Universitat de CRETA i Professor de la European Educational Program in Epidemiology (EEPE).

Judith Garcia-Aymerich: Professora Associada d’Epidemiologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

Cristina Villanueva: Professora Associada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Juan Ramón González: Professor Associat de bioestadística del Departament de Salut Pública de la Universitat de Barcelona, Professor Associat de bioestadística al Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra. Professor del Grau en Medicina de la UB en l'assignatura de Bioestadística i del Màster en Estadística de la UPC-UB amb l'assignatura: Epidemiologia genètica.

Mark Nieuwenhuijsen: Professor col·laborador en el Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i és “Visiting Professor” de l’Imperial College London.

Stephano Guerra: Professor col·laborador en el Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i en el Màster en Salut Respiratori UPF-UB.

Nino Kuenzli, Estel Plana, Michelle Mendez, Laura Pérez i Martine Vrijheid: Professors col·laboradors en el Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra.

Francisco Fernández: Professor col·laborador en el Màster de Salut Pública i Professor de la European Educational Program in Epidemiology (EEPE).

Inma Aguilera: Professora col·laboradora en el Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i a la Llicenciatura de Ciències Ambientals de la Universitat Atonoma de Barcelona.

David Martínez i Marta Benet: Professors col·laborados en el Màster de Medicina Respiratoria de la UPF-UB.

Jose Barrera: Professor associat del departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de les assignatures “Aplicacions de l'Estadística a les Ciències de la Salut” i “Dades transversals: temes avançats en Ciències de la Salut”, del Grau d'Estadística Aplicada. (http://mat.uab.cat/~jbarrera/).ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: