CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > Docència > Programa de Doctorat

Programa de Doctorat

L’objectiu d’aquest programa de PhD es contribuir a l’aprenentatge del nou investigador en l’àrea de les ciències de la salut i la vida, amb una orientació clarament interdisciplinària i innovadora. El contingut del programa segueix les característiques i les àrees de coneixements dels grups d’investigació del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Institut Municipal d’Investigació Mèdica (IMIM), Centre de Regulació del Genoma (CRG) i altres institucions associades.

El programa consisteix en combinar classes i investigació. Les classes es distribuiran a través del primer any en diversos temes. Per mantenir la naturalesa interdisciplinària del programa, hi ha un sistema de temes obligatoris i electius, que permeten la configuració de tres etapes de grau diferents:

  1. Investigació Biomèdica Bàsica (IBB)
  2. Investigació Clínica (IC)
  3. Salut Pública

La investigació es realitza simultàniament amb les classes durant el primer any, i després continua fins la submissió del projecte d’investigació durant el segon any, (obtenint el reconeixement de la capacitat mínima d’investigació) i després, submissió de la tesis doctoral del candidat.


Més informació

Programa de Doctorat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: