CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > Docència > European Educational Program in Epidemiology (EEPE)

European Educational Program in Epidemiology (EEPE)

El curs de Florència va ser la primera escola d'estiu en epidemiologia a Europa al 1988 i des de llavors ja ha atès a més de sis-cents alumnes. El EEPE està patrocinat per l'Associació Internacional d'Epidemiologia, el Centre OMS per al Medi Ambient i Salut i l'Associació Italiana d'Epidemiologia. Els epidemiòlegs, professionals de la salut pública, els estadístics, així com els metges amb un interès en l'epidemiologia han apreciat l'oportunitat de combinar un aprenentatge intensiu de temes epidemiològics amb l'incomparable atractiu per la oferta cultural i artística de Florència i Toscana.

El nostre codirector Manolis Kogevinas ha estat nomenat com el nou director del Programa Educatiu Europeu en Epidemiologia (EEPE) que té lloc a Florència i que l'any vinent tindrà lloc del 22 de juny al 10 de juliol. La coordinació del curs la realitzarà el CREAL amb Maria del Mar Ferrer com a coordinadora administrativa.

El EEPE compta amb el patrocini de l'Associació Internacional d'Epidemiologia, el Centre de l'OMS per al Medi Ambient i la Salut i l'Associació Italiana d'Epidemiologia, en col·laboració amb diverses universitats europees.

Els epidemiòlegs, professionals de la salut pública, estadístics, així com els metges amb un interès en l'epidemiologia han apreciat l'oportunitat de combinar una experiència d'aprenentatge intensiva amb l'atractiu únic cultural i artístic ofert per Florència i la Toscana.


 


Més informació

Web EEPE


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: