CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > ISGlobal > Vols visitar el CREAL?

Vols fer una estada al CREAL?

Programa de sabàtics i visites d’investigadors al CREAL (Sabbatical and Visiting Researcher Program)

  • Descripció General

El Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) té com a missió promoure i desenvolupar la recerca epidemiològica avançada sobre els determinants mediambientals de la salut humana i facilitar la prevenció i el control d'aquestes exposicions.

Aquest programa ofereix una oportunitat excepcional per a investigadors amb talent a les àrees de la salut ambiental i l'epidemiologia, de passar el seu any sabàtic al CREAL.

Les visites al CREAL tindran l'oportunitat de treballar estretament amb els investigadors de les àrees de recerca principals que són la salut dels nens, la contaminació atmosfèrica i de l'aigua, malalties respiratòries, càncer i radiacions. 

Els visitants també podran dur a terme col·laboracions amb col·legues en les disciplines associades amb el CREAL, incloent els centres d'investigació de l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica (IMIM), Universitat Pompeu Fabra (UPF) Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS), el Centre de Regulació Genòmica (CRG), el Centre de Medicina Regenerativa (CMRB), o l'Institut de Tecnologia Avançada (Centre de PET). Aquests centres estan reunits en el nou edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), que també hi ha les plataformes tecnològiques diferents.

  • Coordinació

Aquest programa està coordinat per Elisabeth Cardis(ELIMINAR). Si voleu informació poseu-vos en contacte amb Montse Plazas.


 ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: