CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > ISGlobal > Qui Som? > Informació usuaris

Irene Eleta

Irene Eleta és investigadora postdoctoral, finançada a través del programa Marie Skłodowska-Curie. Va obtenir el doctorat en Societat de la Informació a la Universitat de Maryland, College Park (EUA), el màster en Gestió d'Informació Multilingüe a la Universitat de Sheffield (Regne Unit) i la llicenciatura en Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Madrid. Va obtenir una beca Fulbright i el premi Yahoo! Key scientific challenges per dur a terme el doctorat. La seva experiència inclou una estada breu d'investigació a l'Institut de Medi Ambient i Sostenibilitat del Joint Research Centre de la Comissió Europea (Ispra, Itàlia) i, a més, ha treballat com a traductora jurada i especialitzada d'anglès i espanyol.

  • TEMES DE RECERCA

Irene Eleta investiga la participació del públic en la ciència, o ciència ciutadana, per avaluar la qualitat de l'aire. Està al capdavant del projecte ESAIRE (www.esaire.eu) juntament amb Mark Nieuwenhuijsen. El seu treball consisteix en la coordinació de grups d'interès per a construir comunitat, organització de sessions de col·laboració entre associacions de la societat civil i científics, comunicació científica per al públic general i aplicació de mètodes participatius al disseny de sistemes per avaluar la qualitat de l'aire ( sensors, plataformes digitals i aplicacions mòbils).

Té experiència prèvia d'investigació sobre participació del públic mediada per la tecnologia, anàlisi de xarxes socials, comunicació i accés a informació multilingüe. Combina mètodes de Ciències Socials, Ciències de la Societat de la Informació, i disseny de tecnologia i els aplica per afavorir la participació de la societat en la Ciència, el Medi Ambient, la Salut Pública i l'Art. Per obtenir més informació, consulteu el web www.ieleta.com.


Nom:
Irene Eleta

Càrrec:
Investigadora postdoctoral

Telèfon:
93 214 7363

E-mail:
ieleta(ELIMINAR)@creal.cat


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: