CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador

Portada > ISGlobal > Opinions ex-sabàtics

Opinions ex-sabàtics

 • Leonardo Araujo

  Leonardo Araujo

  Investigador - Brasil
  He estat 7 mesos com a investigador sabàtic al CREAL, entre setembre de 2013 i març de 2014. El CREAL compta amb destacats investigadors en diferents camps com l'epidemiologia, la investigació ambiental, els trastorns respiratoris, la salut infantil i l'oncologia. D'altra banda, un pot trobar un ambient amigable que ajuda en la interacció entre els investigadors, estadístics i altres companys de treball. Va ser una experiència molt agradable treballar al CREAL (PRBB) i viure a Barcelona durant aquests mesos. CREAL compta també amb la cooperació amb altres centres d'investigació de tot el món i permet interactuar amb investigadors de molts llocs diferents de tot el món. Per als investigadors que tinguin l'oportunitat, jo recomano fer un stage al CREAL. 
 • Eleni Sazacli

  Eleni Sazacli

  CREAL és un institut fascinant per a la investigació post-doctoral i col·laboracions científiques en el tema de l'Epidemiologia Ambiental. El personal, amb els seus coneixements i experiència, té la capacitat de comprendre en profunditat les activitats científiques i proporcionar col·laboracions de molt alta qualitat. Finalment el lloc amb el seu pur estil mediterrani ofereix un entorn de treball únic. 
 • Audrey De Nazelle

  Audrey De Nazelle

  CREAL és un lloc absolutament únic! Tot en ell -la gent, l'ambient, l'entorn, etc, fan que sigui un lloc més que desitjable per treballar. Col·laborant amb gent brillant, entusiasta, de ment oberta i cooperadora, amb vistes al Mediterrani, el sol... Què més es pot demanar? Jo vaig adorar cada minut dels meus 5 anys allà, i avui tinc la sort de seguir col·laborant amb ells. M'asseguraré que mai s'acabi la nostra relació. 
 • Nicole Le Moual

  Nicole Le Moual

  Estic molt contenta d'haver fet una estada al CREAL durants uns mesos i haver desenvolupat col·alaboracions. Gràcies per la vostra rebuda. 
 • Steve Hankey

  Steve Hankey

  Vaig gaudir molt  de la meva estada al CREAL. Hi ha multitud d'oportunitats per participar en una varietat de temes de recerca. A més, el CREAL també compta amb un interessant grup. 
 • Max Heimansberg

  Max Heimansberg

  Estudiant de Màster
  Aquí, al CREAL, he trobat una combinació de temes de recerca interessants i líders en el sector juntament amb un ambient acollidor i modern de treball. Com a estudiant de Màster sempre he coincidit amb gent oberta i he trobat suport als problemes i desafiaments. Tot això i l'emplaçament privilegiat del CREAL m'han fet gaudir de la meva estada en tots els sentits 
 • Jeremie Botton

  Jeremie Botton

  El CREAL és un lloc meravellós per a treballar. Ens sentim aquí com a la nostra família. Hi ha un munt d'activitats culturals a la ciutat, un munt de festes i la vista al mar que ens fa sempre feliços. Només hi ha una cosa en la meva ment: venir aquí de vegades per a estades curtes tractant d'oblidar la nostàlgia. 
 • Marianne Voll-Aanerud

  Marianne Voll-Aanerud

  Vaig passar un any com a investigadora postdoctoral al CREAL, Barcelona. Va ser una gran experiència, tant acadèmica com socialment. El CREAL té molt competents investigadors, estadístics i tècnics que fan d'aquest un lloc ideal per a un any sabàtic. La gent amb qui vaig col·laborar amb una excel·lent supervisió, reptes interessants, i el suport tècnic i estadístic. L'ambient al CREAL és amistós i acollidor; a més la gent comprateix tant coneixement com café! ¡ 
 • Paul Henneberger

  Paul Henneberger

  Els 10 mesos que vaig fer l'estada al CREAL van ser excepcionals per l'oportunitat de col·laborar amb prestigiosos científics en un ambient de treball excitant, fantàstic i de suport. 

Qui som?


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: