CREAL. Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental


Cercador


Portada > Assessorament

Assessorament

El CREAL, a més de realitzar recerca avançada en el camp de l’epidemiologia i la salut ambiental, proporciona serveis d’alta consultoria i assistència tècnica a les administracions públiques i entitats privades en aquells problemes de salut ambiental directament relacionats amb la seva experiència investigadora.

Els investigadors del CREAL ofereixen assessorament realitzant estudis o informes de possibles perills o de recomanacions de salut pública. Alguns exemples són els següents:

  • Elaboració de l'informe Els beneficis per a la salut pública de la reducció de la contaminació atmosfèrica a l'àrea metropolitana de Barcelona (Nino Künzli i Laura Pérez) encarregat pels departaments de Salut i Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. 
  • Assessorament a l'Observatori de Salut i Medi Ambient del Camp de Tarragona per a desenvolupar un sistema de vigilància epidemiològica dels efectes en la salut en la zona més propera al polígon petroquímic de Tarragona (Jordi Sunyer).
  • Participació en un projecte per determinar les causes de la lipoatròfia circular, en conveni amb l'empresa Applus i altres institucions de recerca (Jordi Sunyer).
  • Assessorament científic a l'exposició 'Aire. Respiració i salut infantil' a Cosmocaixa. Suport d'investigadors del CREAL que treballen en el Projecte INMA. Descarrega invitació aquí.

Informes

Els beneficis per a la salut pública de la reducció de la contaminació atmosfèrica a l'àrea metropolitana de Barcelona (Nino Künzli i Laura Pérez) Descarregar PDF


ISGlobal - Campus Mar · Doctor Aiguader, 88 · E-08003 Barcelona · Tel +34 93 214 73 00 · Fax +34 93 214 73 02 · e-mail: RSS

Una iniciativa de:


Context científic: